jsti-aura-sensuous-men-banner2
jsti-minyak-wangi-lelaki

Sensuous merupakan formulasi terbaru dan terkini dari Jsti Aura. Ia diinspirasikan dengan konsep wangian (perfume) lelaki (Sensuous Men) yang berfungsi untuk membantu memperbaiki tahap kesihatan tubuh yang optima serta menjadikan kulit anda lebih cantik dan gebu serta mampu menaikkan seri kecantikan peribadi secara menyeluruh serta semulajadi dengan penelitian yang rapi.

Jsti Aura memilih gabungan formulasi dengan sebatian yang telah terbukti berkesan dan mujarab untuk digunakan bagi membantu menyempurnakan penampilan yang lebih sihat, anggun serta yakin berkarisma.

Biochemically yang terkandung di dalam Sensuous adalah bersifat mengubah aroma bauan. Malah ia sekaligus mampu meresap dengan sebati bersama ke dalam pheromone (bau badan) anda secara menyeluruh.

Minyak Wangi Mahal TIDAK Berfungsi !!

Wangian yang dabbed pada kawasan yang kecil - seperti pergelangan tangan – harumannya tidak berkesan secara menyeluruh apabila telah bercampur dengan pheromone (bau badan).

Oleh itu, hasil haruman yang terhasil mempunyai bau-bau yang berbeza dan telah mengubah aroma pheromone (bau badan). Ia sememangnya telah terhasil dengan aroma bauan yang berasingan dan perlu membuat sedikit olahan untuk mengubah aroma pheromone (bau badan) anda. Namun campuran pelbagai jenis aroma haruman akan menghasilkan isyarat pheromone mengelirukan.

Woman's perfume in the hand on black background
Jsti-aura-sensuous-women-anti-oksidan

Kesibukan serta tekanan aktiviti harian merangsang peningkatan bio-tenaga badan dan meningkatkan tahap kesuburan.

Sensuous Bio-Oil gabungan unik serta teraputik yang mampu membuatkan anda rasa bersedia untuk berhadapan dengan dunia.

Manfaat & Keunikan

  1. Ia membantu mengurangkan rasa gelisah, bimbang serta meningkatkan kewaspadaan & kesedaran.
  2. Ia bertindak secara terus kepada nukleus septal & bahagian otak yang mendorong rangsangan seksual.
  3. Tinggi anti-oksidan & asid Omega yang melindungi daripada radikal bebas (Kaya vitamin E, Asid Linoleik, & Betalains)
  4. Membantu meningkatkan keanjalan kulit, merangsang pertumbuhan sel baru & melegakan keradangan.
  5. Kandungan Asid Lemak yang tinggi, merangsang penyerapan pantas untuk kulit licin & rahsia mengekalkan kelembapan.
  6. Kaya Anti- oksida & Asid Lemak – Ia penting untuk membantu merangsang peredaran & penyerapan mendalam pada permukaan tisu.
  7. Merangsang fungsi sistem limfa, membekalkan tenaga badan, membantu proses detoks, membaiki sel-sel dalaman & mengurangkan selulit.
  8. Sebagai haruman yang mampu menghasilkan aroma yang indah. Minyak ini mudah diserap bagi membantu menyuburkan kulit & melancarkan sistem peredaran sekaligus membangkitkan aura kesegaran pada tubuh dengan pantas.
jsti-aura-sesuous-men-Ingredient

Masculine Energy Oil

Maklumat Produk : Tiada Paraben. Tiada Warna tambahan, Tiada Pengawet, Tiada Bahan Kimia, Tiada Alkohol. Bebas komedogenik. Baik dalam tempoh 36 bulan selepas dibuka.

Gabungan Minyak Dara Semula Jadi : Zaitun, Sesawi (Rapeseed), Bungai Daisy (Helianthus), Nilam (Patchouli), Prickly Pear Seed, Licorice & Anise

 


Penggunaan

  1. Sapukan sedikit Sensuous Men pada bahagian dada atau tulang /  rahang, serta keseluruh tubuh badan terutama pada bahagian yang lebih bawah. Sapuan minyak ini mampu meresap ke dalam kulit dan meberikan hasil kulit yang lembut dan lembap.
  2. Meningkatkan aroma yang lebih romantik yang sangat berkesan untuk menjadi tarikan, berbanding wangian biasa berkimia tanpa merosakkan kulit pada tubuh.